Om du har problem med att spela upp ljudfilerna, ladda ner en kompetent spelare, till exempel VLC, hämta VLC för Windows här.   För andra operativsystem, se här


Till Tomas

tisdag 1 maj 2012 av admin

Livet är sitt mysterium troget.  Äntligen, alldeles häromdagen, träffade jag Tomas Mera Gartz  i lugn och ro i pausen på Kulturnatten på Fylkingen. Han berättade om sina äventyr i USA och vi talade om livet och musiken.   Tomas finns i mitt sinne som den magiske trummisen, som i Träd Gräs och Stenar, Arbete och Fritid och andra höjdargrupper kunnat ta mej till den plats som är både intensivt här och nu och nån helt annanstans bakom alltihop. Och som aldrig ställde sej ovanför oss andra i detta.   Nu ser jag plötsligt att han är borta  från denna världen…….     Jag sänder min vördnad och tacksamhet och tipsar på hans spännande ord om musiken...   Tack, Tomas.

En publicerad kommentar till “Till Tomas”

  1. Zero kilometer skriver:

    http://www.studioalt.ru/info.php?a%5B%5D=zero kilometer; zerokilometer.ru,

    Låtas blogg -ljud, musik och livet

Skriv en kommentar

Coding by Campbell WebDev