Om du har problem med att spela upp ljudfilerna, ladda ner en kompetent spelare, till exempel VLC, hämta VLC för Windows här.   För andra operativsystem, se här


Skapande Skola i Linköping

fredag 25 maj 2012 av admin

linkoping-skapande-skola-liten.pngAnders och Fabian deltog i en skapande dag på Eriksbergsskolan i Linköping 22 maj.  Vi jobbade med en grupp på 15 elever från klass 8,   som fick lyssna på lite inledande teori, sedan bygga en massa instrument (sträng, blås, rytm–)  inklusive några häftiga basar, som vi förstärkte med kontaktmikkar när vi sedan framförde den komposition vi gjort i aulan inför hela årskursen.  Mycket uppskattat, och vi hade kul.  Bilden är tagen från en videoinspelning av uppspelet.

3 publicerade kommentarer till “Skapande Skola i Linköping”

 1. Oliver Lindman, Musik-instrument.se skriver:

  Vad skönt att se att det tas sådana här initiativ. Det ökar verkligen den musikaliska förståelsen, vilken är något av en bristvara i många delar av Västvärlden. Musikprojekt av denna sort bör inte begränsas till särskilda musikskolor eller kulturklasser!

 2. admin skriver:

  Tack för uppskattningen – och det här var ju som sagt ”vanliga” åttaklassare, och det gick riktigt bra.

 3. Linda Krogsether skriver:

  Hej
  Jag är lärare och konstnerlig koordinator för Estetiska Programmet Inriktning Teater på Nyköpig Strand Utbildningscentrum i Nyköping. Jag undrar på om ni erbjuder workshops liknande som genomfördes på ”Skapande Skolan” i Linköping?

  Mvh Linda Krogsether

Skriv en kommentar

Coding by Campbell WebDev