Om du har problem med att spela upp ljudfilerna, ladda ner en kompetent spelare, till exempel VLC, hämta VLC för Windows här.   För andra operativsystem, se här


Höstprogram 2012

fredag 24 augusti 2012 av admin

Efter lite utflykter till vänner i mellansverige och en intensiv Urkultfestival  med instrumentbyggarverkstad laddar  jag nu för hösten.  Det finns i stort 4 program som jag erbjuder,  se sidan för kurser och verkstäder.  Det är instrumentbyggarverkstad, gärna öppen sådan i samband med något annat större event.   Det är ett program för skolan, med instrumentbygge och gemensamt komponerande, som kan leda till uppspel för andra.  Det är den interaktiva scenshowen Upptäcktsfärd i musikens värld.  Och det är den annorlunda och spännande multimediaföreställningen kring den gamle sufiern Rumi och hans passionerade diktning, nyöversatt till svenska.   Sen har jag också tagit in ett antal nya instrument och ljudleksaker till försäljning som ni kan skaffa från denna sida.  Ska finnas uppe i början på september senast.     Så det är full rulle.  Hör av er alla intresserade!

Skriv en kommentar

Coding by Campbell WebDev