Om du har problem med att spela upp ljudfilerna, ladda ner en kompetent spelare, till exempel VLC, hämta VLC för Windows här.   För andra operativsystem, se här


Konserter med GLO

onsdag 14 november 2012 av anders

grupparbete-till-cardews-treatise-fylkingen-nov-12.jpgUnder hösten medverkar jag i två konserter med GLO  (Great Learning Orchestra).  På Bonniers Konsthall spelade jag enhålsflöjt i ett framförande av  Christian Marclays GrafittiHör inspelningen här.   Den 15 november spelas Treaties av Cornelius Cardew på Fylkingen kl 19.30, där jag spelar dunkluta.  Kul att få kasta in mina instrument i konsertsammanhang då och då, i bästa fall tillför dom lite orginella ljud och lite visuell överraskning.   GLO:s grejer är alltid intressanta experimentella stycken med någon sorts ”halvöppen” notering/instruktion  som ger utrymme för musikanternas egen kreativitet. På bliden ses en liten performance som gjordes vid grupparbeten  i samarbete mellan GLO och galleri Index.

Skriv en kommentar

Coding by Campbell WebDev