Om du har problem med att spela upp ljudfilerna, ladda ner en kompetent spelare, till exempel VLC, hämta VLC för Windows här.   För andra operativsystem, se här


Julmarknad i Sumpan 13 dec

tisdag 4 december 2012 av admin

sumpanmarknad2.pngSå var det då dessa jultider.  Och Låta tog tomten vid luvan och infann sej med partytält och allt på Sundbybergs traditionella julmarkand på Sturegatan. Torsdag 13 december kl 16-20.  Bland allt annat julhantverk och krimskrams kunde man inhandla Låtas instrument och ljudleksaker, och jamma lite på ett träspel med mera.  När väl traktorerna skottat bort snön så kunde min gode bror och jag hjälpas åt att resa tältet, och jag konstruerade en perfekt vinkeldisk med hjälp av ett par nya bord och vita tygstycken och montera ett par lampor.  Kul som alltid att möta folk direkt så där, även om jag inte sålde ujättemycket denna dag.  Höjdpnkten var väl ett par 10-åriga tjejer som bluesjammade fint på Krummeluren när jag kompade på gitarr.  Deras förääldrar ville dock inte köpa någon flöjt 🙂

Skriv en kommentar

Coding by Campbell WebDev