Om du har problem med att spela upp ljudfilerna, ladda ner en kompetent spelare, till exempel VLC, hämta VLC för Windows här.   För andra operativsystem, se här


Xylofon i Vårbyparken

lördag 13 juni 2015 av anders

varbyxylofon.pngEtt stort jobb under våren 2015 har varit att etablera en fast xylofon ute i den nyupprustade Vårbyparken i Huddinge.  Något av en chansning från kommunen, att placera ett relativt sårbart instrument utomhus i ett relativt livligt bostadsområde.  Jag har fått uppgradera spelet några gånger från att först ha gjort på samma sätt som mina vanliga träspel som oftast säljs till institutioner av olika slag.    Här blev det spelpinnar av aluminium, fästa i 2mm:s wire mm, sedan träpinnarna gått av i spelentusiasmem.    Nu funkar det dock, och jag har haft många fina spelmöten med barnen i parken när jag har varit och tittat till instrumentet.  Så nu kan jag säga att det finns en fungerande utomhusmodell, för att förmedla lite kreativitetredskap  till de lekplatser som mest brukar bjuda rörelselek av olika slag.

2 publicerade kommentarer till “Xylofon i Vårbyparken”

  1. Automotif skriver:

    Remarkable! Its in fact remarkable post, I have got much clear idea on the topic of from this
    post.

  2. best online alarm clock free skriver:

    best online alarm clock free

    Låtas blogg -ljud, musik och livet » Blog Archive » Xylofon i Vårbyparken

Skriv en kommentar

Coding by Campbell WebDev