Om du har problem med att spela upp ljudfilerna, ladda ner en kompetent spelare, till exempel VLC, hämta VLC för Windows här.   För andra operativsystem, se här


Låta på Julmarknad i Sumpan 10 dec

onsdag 2 december 2015 av anders

latalogga-med-luva.pngHej, om någon tänker ge bort materiella julklappar i detta läge, rekommenderas nånting kreativitetsfrämjande. Som till exempel ett instrument eller en ljudleksak, eller rentav en instrumentbyggarbok? Många nya grejer har tillkommit på senare tid.  En chans att kolla på grejerna blir på eftermiddagen 10 dec på Sturegatan i Sundbybergs centrum, när Låta deltar i julmarknaden.

Stämningen på topp och Låta är på plats med massa nya instrument och gamla klassiker. På Sturegatan vid Nordea. Torsdag 10 dec 2015 kl 16-20 . Kom och delta, var med och häng i ståndet eller kolla förbi.

Skriv en kommentar

Coding by Campbell WebDev