Om du har problem med att spela upp ljudfilerna, ladda ner en kompetent spelare, till exempel VLC, hämta VLC för Windows här.   För andra operativsystem, se här


Ljudmakeriet – utställning i Skarpnäck i april! Vernissage 2 april.

måndag 20 mars 2017 av admin

latacollage.pngÄntligen kan du få se Låtas instrument samlade, både de som du finner som byggbeskrivningar på sidan och några utvecklade varianter. Och pröva dem, kom gärna fler kan ni testa ihop.   Det vill säga om du kan ta dej till Skarpnäcks kulturhus i södra Stockholm. Vernissage är den 2 april kl 13.   Du  kan också vara med på instrumentbyggarverkstäder den 9de och 22dra april och den sista dagen 7de maj.  Anmäl dej till info@soundwell.com för att vara säker på plats, fritt deltagande!   Kolla också Låtas facebooksida för uppdateringar och frågor –  som du också kan ställa nedan förstås.

Skriv en kommentar

Coding by Campbell WebDev