Om du har problem med att spela upp ljudfilerna, ladda ner en kompetent spelare, till exempel VLC, hämta VLC för Windows här.   För andra operativsystem, se här


Instrumentbygge i Skarpnäck sön 9 april

torsdag 6 april 2017 av anders

urkult_instrbygge_1-s.JPGNu på söndag flyttar Låtas välorganiserade instrumentbyggarverkstad in i Skarpnäcks Kulturhus, som ett led i utställningen Ljudmakeriet (kolla i samma veva!). Kl 13-16. Sträng- blås- och rytminstrument kan framställas med hjälp av modeller att utgå ifrån, beskrivningar och handledning. Material och verktyg finns på plats. Fri entré, endast kostnader om du vill använda trumskinn eller ”vanliga” stämskruvar. Kolla här för exempel på vad man kan bygga .http://soundwell.com/index.php?vu=wblk&nuid=4294967127&cid=4294967117&cprntlnknuid=4294967128
De som vill göra så samlas och spelar ihop mot slutet!
Se också facebookeventet

Skriv en kommentar

Coding by Campbell WebDev