Om du har problem med att spela upp ljudfilerna, ladda ner en kompetent spelare, till exempel VLC, hämta VLC för Windows här.   För andra operativsystem, se här


Shower på gång

tisdag 23 februari 2010 av anders

barn-dansar-upptacktsfarden.jpgDen 18 och 19 februari genomförde vi (Anders E och Johannes Bergmark) två “demoshower” för vardera c:a 50 st  4-åringar från dagis i Sundbyberg med personal, under rubriken  “En upptäcktsfärd i musikens värld”.   Vi spelade på vanliga och ovanliga ljudkällor, provade ramsor och kroppsljud ,  lekte spel och dans  och lät barnen delta i det mesta.  Det är kul att umgås med de kreativa barnen, när man låter dem hitta på och hänger på deras grejer, så händer massa kul och oförutsägbara saker.  Till exempel ville tjej visa hur det lät när hon släppte sitt diadem på golvet, och en annan demonstrerade tandagnisslan, som hon fick förstärkt via högtaleriet.   Det klassiska jammet med två barn på Krummelur, kompade på gitarr funkade bra som vanligt, även som scenshow för resten.   Förhoppningsvis kommer lite video från detta, håll utkik!

Som uppföljning erbjuder vi nu träffar med mindre grupper ute på några dagis. Ska bli kul att få utveckla lite  saker i lugn och ro och i samverkan med personal och barn.

4 publicerade kommentarer till “Shower på gång”

 1. anders skriver:

  Jodå,
  vi har varit och träffat vuxna och barn på daghem i Rissne och Hallonbergen. Kul och trevligt att kunna följa upp showen med lite mer intima spelstunder, och också söka förankra ett musicerande med egna instrument i vardagen. Många kreativa små musikanter har vi träffat.

 2. admin skriver:

  Det hela avslutades på ett ställe (Vitsippan) med en show på en fest för alla daghemmen i Rissne.

 3. Web game skriver:

  you’re inn point oof fact a good webmaster. The werbsite loading
  speed is incredible. It seems tat you are doing any distinctive trick.
  Furthermore, Thee contents are masterpiece.

  you’ve performed a excellent process on this subject!

 4. muscle mass building skriver:

  Thank you for another informative site. The place
  else could I get that kind of information written in such
  a perfect method? I have a venture that I
  am just now running on, and I have been at the look out for such info.

Skriv en kommentar

Coding by Campbell WebDev